تحقیق FBI درباره عامل شیمیایی استفاده شده علیه نیروهای گارد کنگره-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

تحقیق FBI درباره عامل شیمیایی استفاده شده علیه نیروهای گارد کنگره

اداره تحقیقات فدرال آمریکا در حال تحقیق روی نوع ماده شیمیایی است که در حین حمله به کنگره از سوی هواداران ترامپ به سمت مأموران پاشیده شده و علت احتمالی مرگ یکی از مأموران کنگره است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) در حال تحقیق درباره ماهیت ماده‌ای شیمیایی است که عوامل حمله به کنگره علیه پلیس استفاده کرده بودند.

به نوشته پایگاه خبری «هیل» این تحقیقات نشان داده است که علت مرگ «برایان سیکنیک» مأمور پلیسی که ششم ژانویه حین حمله به کنگره جان باخت، عوارض ناشی از ضرب و جرح نبوده است.

از سوی دیگر، در یکی از ویدئوهای حمله هواداران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به کنگره نشان می‌دهد یکی از این افراد ماده‌ای شیمیایی را به سمت سیکنیک پاشیده است.

پلیس کنگره در بیانیه‌ای در این رابطه آورده است: «گزارش بررسی‌های پزشکی درخصوص علت مرگ افسر برایان سیکنیک پس از وقوع حمله به کنگره در تاریخ ششم ژانویه، تکمیل نشده است. منتظر نتایج آزمایش‌های سم‌شناسی هستیم و در زمینه تحقیق درباره علت مرگ این افسر به همکاری با دیگر آژانس‌های دولت ادامه می‌دهیم».

ویدئوی ذکر شده پس از آن مورد رونمایی قرار گرفته که مأموران اجرای قانون تلاش خود را برای دستگیری عوامل حمله به کنگره تشدید کرده‌اند. در همین راستا، اف‌بی‌آی با انتشار این ویدئو در تلاش است افراد حاضر در آن را شناسایی کند.

تاکنون «دنیل کادوِل» شهروند تگزاسی حاضر در حمله به کنگره اعتراف کرده پس از آنکه یکی از مأموران به سمت وی اسپری پاشید، او نیز همین کار را با حدود پانزده مأمور انجام داد.

«کارنیشا مندوسا» یکی از فرماندهان پلیس واشنگتن دی‌سی روز سه‌شنبه گذشته به عنوان شاهد در اولین جلسه استماع رسیدگی به کوتاهی مقامات امنیتی کنگره در مقابله با حوادث ششم ژانویه، حضور یافت.

مدوسا در این جلسه اظهار داشت، عاملان حمله به کنگره، از گاز اشک‌آور «رده نظامی» و اسپری اطفای حریق علیه مأموران استفاده کردند که آثار جراحات آن همچنان بر روی صورت وی مشهود بود (جزئیات بیشتر).

با گذشت بیش از یک ماه از این حادثه، به گفته «جان کارلین» معاون دادستان کل آمریکا، در حال حاضر بیش از سیصد نفر در ارتباط با حمله به کنگره با اتهامات مختلف مواجه هستند.

کارلین دراین‌باره گفت:‌‌ «تحقیقات درباره افرادی که [در ارتباط با حمله به کنگره] مسئول بوده‌اند، با سرعت و مقیاسی بی‌سابقه و به شکل صحیح در حال پیشرفت است. از افراد مسئول باید حسابرسی صورت گیرد و همین اتفاق نیز رخ خواهد داد».

هفته قبل نیز پلیس کنگره آمریکا به دلیل دست به دست شدن مطالبی در شبکه‌های مجازی مبنی بر احتمال حمله مجدد به این ساختمان در تاریخ چهارم مارس، خواستار باقی ماندن چند هزار نیروی گارد ملی در واشنگتن شد. ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند. حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند. 

شمار زیادی از عاملان حمله به کنگره، افراد سفیدبرترپندار و عضو گروه‌های راست‌گرای افراطی از جمله «پسران مغرور» و «وفاداران به سوگند» بودند که تجربه حضور در ارتش آمریکا را نیز در کارنامه داشتند.

 

فارس

ارسال نظر